eXellenze academie

eXellenze academie

Met eXellenze academie help ik ondernemers om te groeien met hun bedrijf! 

Vergroot je omzet

In de online cursus “Vergroot je omzet ga je zelf aan de slag gaat met je passie, je doelgroep en leer je je kernboodschap te formuleren en te pitchen. Dit doe je door diep in te gaan op jouw unieke kernboodschap die de basis vormt voor elke pitch. Stap voor stap werk je je verhaal uit en krijg je tips om je verhaal goed te kunnen presenteren. De online cursus is inclusief een coachingsgesprek via Skype van 1 uur.

Meld je aan via onderstaande knop:

Naar de cursus “Vergroot je omzet”

Is een online cursus niks voor jou? Of wil je samen met mij dieper ingaan op een van de thema’s? Dan is de VIP-dag iets voor jou.

VIP-dag

In het schilderachtige Willemstad gaan we een dag aan de slag met jouw specifieke vraag. Aan het einde van de dag ga je naar huis met alle kennis en tools die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Je hoeft je op deze dag nergens zorgen over te maken; koffie of thee met wat lekkers, een uitgebreide lunch…alles is geregeld, zodat jij je goed kunt focussen. Tot snel!

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar vjo[at]exellenzeacademie.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust via e-mail of telefoon

Diensten

Coaching

Coaching

Ik help ondernemers, bestuurders en organisaties ontwikkelen en groeien door hen te coachen.

Interim management

Interim management

Als interim manager help ik organisaties of een afdeling door een verandering heen.

Training Pitchen

Training Pitchen

Sta ontspannen in de schijnwerpers en hou een succesvolle pitch!