Voor wie

eXellenze werkt voor (eigen) ondernemers en organisaties. Lees wat ik voor jou kan betekenen.

Voor (eigen) ondernemers

Ondernemers starten vaak vanuit een grote passie met hun eigen bedrijf. Ze werken hard en investeren veel tijd en energie, maar soms met weinig resultaat. In de loop der jaren heb ik gemerkt dat passie heel belangrijk is. Dat betekent dat je je passie moet kunnen overbrengen op anderen; waarom doe je wat je doet? EXellenze gaat samen met jou op zoek naar jouw verhaal die je vervolgens overtuigend kunt overbrengen op potentiële klanten.

Daarnaast wordt er door ondernemers te weinig tijd besteed aan een goede, eenduidige presentatie. Hoe presenteer je jezelf en je product/dienst op een goede manier? Op welke manier doe je recht aan jouw passie. Dit vergt veel oefening, waar eXellenze je bij helpt.

Voor bestuurders en hoger management

Bestuurders en hoger management hebben te maken met verschillende mensen en veranderende omstandigheden. Het is geen gemakkelijke taak om een groep mensen te leiden en de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Door te coachen op persoonlijk leiderschap, gekoppeld aan organisatorische, bedrijfsmatige en strategische vraagstukken help ik bestuurders en managers hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Organisaties benaderen mij vaak voor coaching van bestuurders of hoger management of het leiden van vergaderingen/bijeenkomsten. Het persoonlijk leiderschap staat in de coaching altijd centraal en wordt wanneer nodig gekoppeld aan organisatorische, bedrijfsmatige en strategische vraagstukken.

Voor organisaties

Ik heb veel ervaring en kennis van besturen, bedrijfsvoering, strategisch handelen en veranderkunde. Als interim manager help ik organisaties of een afdeling door een verandering heen. Dit doe ik kritisch, maar ook met humor. Wellicht ben ik met besluitvaardigheid, daadkracht en teamspirit de interim manager waar jouw organisatie behoefte aan heeft.

Diensten

Coaching

Coaching

Ik help ondernemers, bestuurders en organisaties ontwikkelen en groeien door hen te coachen.

Interim management

Interim management

Als interim manager help ik organisaties of een afdeling door een verandering heen.

Training Pitchen

Training Pitchen

Sta ontspannen in de schijnwerpers en hou een succesvolle pitch!