Waarom een goed verhaal

Ken je dat moment waar je als ondernemer, bestuurder of professional denkt ‘en nu?’. Daarom heb je een goed verhaal nodig! 

Vraag jij je wel eens het volgende af:

  • Waar zijn mijn klanten gebleven?
  • Waarom lukt het niet om mijn doelen of organisatiedoelen te bereiken?’

Als ondernemer wil je graag dat je zichtbaar bent voor iedereen én dat klanten je zien als een professional. Als bestuurder zet je je in voor zowel je personeel als voor je klanten. Zowel een ondernemer als bestuurder weet welke richting hij/zij op wilt, maar toch lukt het niet om een stap vooruit te komen.

Tijd voor hulp!

Door mijn ruime ervaring als directeur/bestuurder bij verschillende organisaties in de non-profit sector weet ik hoe belangrijk het is dat de mensen om jou heen weten welke richting je op wilt. Jij hebt een duidelijke visie, maar deze visie moet je kunnen overbrengen op anderen om verder te komen.

Ook heb ik als ondernemer een lange weg afgelegd om mijn passie te kunnen volgen. Mijn passie om mensen en organisaties te laten groeien! Ik heb gemerkt dat het niet zo heel makkelijk is om deze passie op de goede manier met iedereen te delen.

Durf te veranderen

Om mijn passie te kunnen volgen, moest ik veranderen. Zo heb ik afscheid genomen van een aantal zekerheden, wat best wel eng was. Ik heb moeten kiezen voor een product/dienst en voor een specifieke doelgroep, want je kunt niet alles tegelijk doen! Ik ben mij meer gaan richten op marketing en heb mij gespecialiseerd in het presenteren van een goed verhaal. Zowel als organisatie als ondernemer is het belangrijk om te weten wat je passie is, want dat is je kernboodschap. Wanneer je dat duidelijk hebt, kun je te allen tijde je verhaal vertellen.

Vertel je verhaal

Nu is het voor jou tijd om je verhaal aan anderen te vertellen. Ik help je hierbij met behulp van beproefde methodieken. Zo kun jij je verhaal succesvol en overtuigend pitchen aan anderen en doe je jezelf, je onderneming of je organisatie recht aan.

Onmisbaar voor een goede presentatie is: oefening. Steve Jobs en ex-president Barack Obama vinden we allemaal goede sprekers. Wat we echter niet zien of weten is dat zij vele uren van oefenen achter de rug hebben. Daarom is oefenen zo belangrijk. En dat gaan we samen doen!

Diensten

Coaching

Coaching

Ik help ondernemers, bestuurders en organisaties ontwikkelen en groeien door hen te coachen.

Interim management

Interim management

Als interim manager help ik organisaties of een afdeling door een verandering heen.

Training Pitchen

Training Pitchen

Sta ontspannen in de schijnwerpers en hou een succesvolle pitch!