Werkwijze

Als coach, interim manager en adviseur probeer ik jou zo goed mogelijk verder te helpen. Hoe ik dat doe lees je hier. 

Op maat

Iedereen is anders en heeft andere behoeften, doelen en wensen. Om gericht aan je doelen te kunnen werken en het maximale eruit te halen, kijken we samen naar wat jij nodig hebt en op welke manier we gaan werken. Coaching op maat dus!

Liever zelfstandig aan de slag? Dat kan ook! Kijk bij mijn aanbod voor de online cursus “Vergroot je omzet” waarbij je zelf aan de slag gaat met je passie, je doelgroep en leer je je kernboodschap te formuleren en te pitchen.

Persoonlijk

Heb je interesse voor coaching of een andere dienst? In een eerste gesprek bespreken we uitgebreid waar jij tegenaan loopt en beantwoord ik al je vragen. Geheel vrijblijvend! Tijdens dit gesprek kan ik je vaak al helpen met een eerste aanpak. Zo krijg je een beter beeld van mij en van mijn werkwijze. Op basis van dit gesprek maak ik  een aanbod op maat. Afhankelijk van waar je woont of werkt, vindt het gesprek via skype of persoonlijk plaats.

Snel resultaat

Geen jarenlange opleiding, maar een doelgericht plan. Mijn cursussen en coaching hebben altijd als doel om jou als professional of ondernemer snel verder te helpen. Met praktische opdrachten, veel oefeningen en feedback geef ik je de handvatten die je direct in de praktijk kunt inzetten.

De ervaring van mensen en organisaties die eerder met mij gewerkt hebben is dat je geen therapeutische sessies hoeft te verwachten, er veel wordt gelachen, maar dat we snel de diepte in gaan. Als interimmer word ik omschreven als een vliegwiel voor het veranderingsproces in de organisatie. Besluitvaardig, transparant met hart voor de inhoud.


Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact op of kijk bij mijn aanbod.

 

Diensten

Coaching

Coaching

Ik help ondernemers, bestuurders en organisaties ontwikkelen en groeien door hen te coachen.

Interim management

Interim management

Als interim manager help ik organisaties of een afdeling door een verandering heen.

Training Pitchen

Training Pitchen

Sta ontspannen in de schijnwerpers en hou een succesvolle pitch!