Wie is eXellenze?

Mijn naam is Monique Bastinck en ik ben de oprichter en eigenaar van eXellenze. Door de jaren heen heb ik als directeur/bestuurder veel kennis en ervaring opgedaan in bedrijfsvoering en het coachen en ondersteunen van anderen die persoonlijke wilden groeien. Na 30 jaar met veel plezier en betrokkenheid gewerkt te hebben, koos ik ervoor om mijn hart te volgen en mijn droom na te jagen.

“Ik wil professionals en eigen ondernemers laten groeien door te coachen bij  persoonlijk leiderschap en organisaties helpen bij verdere bedrijfsmatige  professionalisering.”

In 2014 richtte ik daarom eXellenze op, omdat ik mijn kennis in wil zetten om jou te helpen excelleren als zelfstandig ondernemer, bestuurder of leidinggevende.

Ik weet zowel als bestuurder als eigen ondernemer hoe belangrijk het is om je te blijven ontwikkelen en te excelleren in datgene waar je goed in bent. Ik wil daarom andere ondernemers laten groeien, organisaties helpen bij verdere professionalisering en eenieder ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik met behulp van (online) cursussen, persoonlijke coaching en advies. Al coachend wijs ik je de weg naar jouw doel.

Volg me ook op:
LinkedIn
Facebook
DULM0041

Diensten

Coaching

Coaching

Ik help ondernemers, bestuurders en organisaties ontwikkelen en groeien door hen te coachen.

Interim management

Interim management

Als interim manager help ik organisaties of een afdeling door een verandering heen.

Training Pitchen

Training Pitchen

Sta ontspannen in de schijnwerpers en hou een succesvolle pitch!